fbpx

Velkommen 

Jeg er under uddannelse til Clairvoyant rådgiver hos https://www.facebook.com/Thespiritualjourneydk/  https://www.dinrejse.nu/

Du kan under hele min uddannelse modtage en Clairvoyance session 50 min til 150 kr.


Clairvoyance Rådgivning

En clairvoyance rådgivning hos mig vil foregå i trygge rammer, vi sidder begge i en stol overfor hinanden.
Jeg stiller ind på dig, hvor jeg ser på din personlighed, hvad der er af emner, udfordringer i dit liv.
Jeg bruger mit klarsyn, klarhørelse og klarfølelse til at modtage budskaber fra den åndelige verden.

Jeg kommer ind over fx.
• Job
• uddannelse
• forhold
• børn
• økonomi
• Boligsituation

Jeg ser på fortid, nutid og fremtid.
Hvordan du med råd og vejledning til dig fra den åndelige verden kan opnå indsigt i at komme videre i dit liv, komme ud af uhensigtsmæssige, udfordrende mønstre fra fortiden, og blive givet muligheder ind i fremtiden.


Tarot

Er et oplæg med Tarot kort, som tager udgangspunkt i dit personlige kort, skæbnekort som beskriver hvad der ligger forud, samt dit årskort som fortæller om dit indeværende år. Jeg laver også oplæg om dit navn, samt årshoroskoper hvordan dit år skæbnemæssig vil udfolde sig. Jeg bruger clairvoyance, når jeg laver mine oplæg.

Pris.: 50 min – 150 kr.


Book tid på 51221780 eller skriv besked via messenger på Facebook https://www.facebook.com/livetsliljeHealing

Reiki

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. Reiki er en selvstændig behandlingsform men kan også understøtte og berige andre behandlinger som fx. akupunktur, massage og al medicinsk behandling. Reiki hjælper også dine dyr og planter. Ki-energien, den universelle livsenergi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten, Reiki giver hver enkelt af os, det vi har behov for både fysisk, psykisk og åndeligt.

Min mester, som har indviet mig til at formidle Reiki healing i Mikao Usui’s system for naturlig helbredelse er Anne-Marie Risbjerg efter den traditionelle linje efter Usui, Hayashi, Takata, Furumoto. Reiki kan påvirke på forskellige områder: -styrker immunforsvaret -oplader energibaner -styrker koncentrationsevnen -fremmer selvhelbredelsen -reducerer smerter -reducerer stress -afhjælper udbrændthed -total afspænding -udrenser giftstoffer -opløser blokeringer -integrerer personligheden -øger kropsbevidstheden -øger sensibiliteten -fremmer evnen til kærlighed.

60 min 400 kr.

Fjernhealing: 30 min 200 kr.


Karmisk Healing

Karmisk healing er en healingsform som healer på tidligere liv, kan heale og opløse gamle handlingsmønstre, adfærd og blokeringer som ”hænger” fast fra tidligere liv, denne session foregår ved, at vi tager en snak inden om hvilke blokeringer der er og handlemønstre, du vælger et tema, som der skal heales på. Derefter ligger du på briksen hvor jeg ”scanner” din krop, for hvor der er blokeringer, jeg stiller ind på dig via det åndelige/spirituelle, får jeg beskeder og budskaber via mit klarsyn, klarfølelse og klarhørelse fra dine tidligere liv, selve healingen vare ca 20-25 min, du får efterfølgende råd og vejledning, med det som jeg har fået af vide.

Healingen sætter skub i nogle processer og du kan opleve at få bivirkninger efterfølgende som træthed, svimmelhed, tørst, tunghedsfornemmelse i kroppen. Dette vil foretage sig igen, husk at drikke vand, få ro og hvile efter healing. For at opnå det bedste resultat, potentiale for healingen, er at du modtager 3 healinger med 3 ugers varighed mellem hver healing, da din krop skal have ro, med de processer, der er sat i gang og som skal manifestere sig til dit nuværende liv.

50 min 400 kr.


Booking af tid: Ring/sms 51221780 eller skriv besked via messenger – https://www.facebook.com/massageogwellness