fbpx

Forkæl dine ømme muskler med en dybdegående og afspændende massage – udført af professionel massør

Døjer du med ømhed efter træning eller har du svært ved at slappe af i musklerne? Få en professionel massage, der øger din blodgennemstrømning i musklerne, fjerner ophobning af mælkesyre og stimulerer dine muskler til at slappe af. Det er en effektiv og dybdegående behandling for både afspænding og wellness. 

Massage for dit eget velvære

I en travl og stressende hverdag er dit velbefindende vigtigt at tage hånd om. Lys, lækre rammer og venlighed virker automatisk afslappende, og med massage får du en ideel forkælelse af din krop og sjæl. Træk stikket ud, nyd roen og de rare omgivelser. Langsomme bevægelser og lette tryk opløser dine spændinger, og dybdegående massage fjerner infiltrationer i dine muskler. Massagen gør din krop smidig og giver dig fuld bevægelighed igen.


Hydrotherm Massage

Hydrotherm massage er en massageform hvor du ligger på opvarmede vandmadrasser og modtager en fuldkropsmassage, med blide dybe strøg og stræk – får du en lækker massage behandling, du vil opleve at få lethed i kroppen, afslapning gr. varmen fra madrasserne- du vil svæve på en sky, denne massageform er også velegnet til gravide.


Hot Stone Massage

Har du ondt, ømme muskler, smerter, træthed eller spændinger

Få Hot Stone massage med lavasten i kombination med en dybdegående massage. Hele kroppen masseres og afsluttes med en let ansigtsmassage. Musklerne bliver først opvarmet med Hot Stones, samt at der lægges nogle sten på udvalgte punkter på kroppen fx ryg, mave, hænder, ben og tæer.

Hele denne behandling vil give dig velvære, afspænding – en dyb afslapning.


Blid massage behandling til personer som er ramt af kræft/cancer

Jeg har en professionel viden omkring massage behandling til cancerramte.

Behandlingen bliver tilrettelagt ud fra dine behov og ønsker. Massagen er en blid fysiurgisk, Wellness massage som en fuldkropsbehandling 60 min og hvis du ønsker det inkl. let ansigtsmassage/hovedbundsmassage. Jeg bruger en nøddefri, duftfri massageolie, som kan tilføres æterisk lavendelolie. Du er også velkommen til at tage din egen olie med, som du ved, er god for netop din hudtype. Inden din massagebehandling, vil der være en forudgående samtale omkring dit sygdomsforløb, hvad der skal tages hensyn til og hvilken form for behandling du har modtaget. Her er det vigtigt at du har undersøgt og fået ok fra din behandlende eller praktiserende læge om at få fysiurgisk massage.


Ansigtsmassage/Japansk Lifting

Ansigtsmassage behandlinger med før og efter billede efter 8 behandlinger.

Effekten af behandlingen, kan reducere rynker, fjerne ophobninger i ansigtet, samt er en behandling for hele kroppen, da det giver balance på kroppens organer, giver øget velvære og lethed.