fbpx

Forkæl dine ømme muskler med en dybdegående og afspændende massage – kyndigt udført af professionel massør

Døjer du med ømhed efter træning eller har du svært ved at slappe af i musklerne? Få en professionel massage hos Massage og Wellness, der øger din blodgennemstrømning, fjerner ophobning af mælkesyre og stimulerer dine muskler til at slappe af. Det er en effektiv og dybdegående behandling for både afspænding og wellness. 

Massage for dit eget velvære

I en travl og stressende hverdag er dit velbefindende vigtigt at tage hånd om. Lys, lækre rammer og venlighed virker automatisk afslappende, og med massage får du en ideel forkælelse af din krop og sjæl.

Træk stikket ud, nyd roen og de rare omgivelser. Langsomme bevægelser og lette tryk opløser dine spændinger, og dybdegående massage fjerner infiltrationer i dine muskler. Massagen gør din krop smidig og giver dig fuld bevægelighed igen.

 

Hot Stone Massage

Har du ondt, ømme muskler, smerter, træthed eller spændinger

Få Hot Stone massage med lavasten i kombination med en dybdegående massage. Hele kroppen masseres og afsluttes med en let ansigtsmassage. Musklerne bliver først opvarmet med Hot Stones, samt at der ligges nogle sten på udvalgte punkter på kroppen fx ryg, mave, hænder, ben, tæer og ansigt.

Hele denne behandling vil give dig velvære, afspænding – en dyb afslapning.

 

 Blid Fysiurgisk massagebehandling til personer som er ramt af kræft/cancer

Jeg har en professionel viden omkring massage behandling til cancerramte.

Behandlingen bliver tilrettelagt ud fra dine behov og ønsker. Massagen er en blid fysiurgisk, Wellness massage som en fuldkropsbehandling 60 min og hvis du ønsker det inkl. let ansigtsmassage/hovedbundsmassage. Jeg bruger en nøddefri, duftfri massageolie, som kan tilføres æterisk lavendelolie. Du er også velkommen til at tage din egen olie med, som du ved, er god for netop din hudtype. Inden din massagebehandling, vil der være en forudgående samtale omkring dit sygdomsforløb, hvad der skal tages hensyn til og hvilken form for behandling du har modtaget. Her er det vigtigt at du har undersøgt og fået ok fra din behandlende eller praktiserende læge om at få fysiurgisk massage.

 

Reiki healing og Soul Body Fusion Healing

Reiki

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. Reiki er en selvstændig behandlingsform men kan også understøtte og berige andre behandlinger som fx. akupunktur, massage og al medicinsk behandling. Reiki hjælper også dine dyr og planter. Ki-energien, den universelle livsenergi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten, Reiki giver hver enkelt af os, det vi har behov for både fysisk, psykisk og åndeligt.

Min mester, som har indviet mig til at formidle Reiki healing i Mikao Usui’s system for naturlig helbredelse er Anne-Marie Risbjerg efter den traditionelle linje efter Usui, Hayashi, Takata, Furumoto. Reiki kan påvirke på forskellige områder: -styrker immunforsvaret -oplader energibaner -styrker koncentrationsevnen -fremmer selvhelbredelsen -reducerer smerter -reducerer stress -afhjælper udbrændthed -total afspænding -udrenser giftstoffer -opløser blokeringer -integrerer personligheden -øger kropsbevidstheden -øger sensibiliteten -fremmer evnen til kærlighed

 

Soul Body Fusion

SBF Healing, der bliver skabt en bedre kontakt mellem din krop og sjæl, en genforeningsproces- vejen til dit sande JEG. Skaber balance og harmoni i dig selv, at du opnår en bevidsthed af dine potentialer og ressourcer, SBF kan fjerne blokeringer.