fbpx

Forkæl dine ømme muskler med en dybdegående og afspændende massage – udført af professionel massør

Massage for dit eget velvære

I en travl og stressende hverdag er dit velbefindende vigtigt at tage hånd om. Lyse, lækre rammer og venlighed virker automatisk afslappende, og med massage får du en ideel forkælelse af din krop og sjæl. Træk stikket ud, nyd roen og de rare omgivelser.


Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massageform der fjerner infiltrationer i dine muskler. Massagen gør din krop smidig og giver dig fuld bevægelighed igen. Døjer du med ømhed efter træning eller har du svært ved at slappe af i musklerne. Fysiurgisk massage, øger blodgennemstrømningen i musklerne, fjerner ophobning af mælkesyre og stimulerer dine muskler til at slappe af. Det er en effektiv og dybdegående behandling for både afspænding og wellness. 


Indisk Hoved Massage

Indisk hoved massage, stammer fra den urgamle lægekunst Ayurveda, denne massageform er med til at holde hud og håret sundt og din krop og sjæl i balance. Massageformen er opløftende, beroligende og giver energi, stimulerer blodcirkulationen og fjerner ophobede affaldsstoffer. Hjælper med at afslappe spændte muskler og lettere stivhed i skulder og nakke. Lindre anstrengte øjne, forbedre koncentrationen og hukommelsen samt afhjælper spændingshovedpine og stress. Du får massage af øvre ryg, skulder, nakke, arme, ansigt og hoved. Massagen er i kombi med strygninger, æltende massage, akupressur og tapping.

Kontraindikationer: Du må IKKE modtage denne massageform hvis du lider af forhøjet/lavt- Blodtryk, svære hjertesygdomme, brækket knogle i skulder/nakke el har arvæv skade indenfor 3. mdr., ustabil diabetes, osteoporose, infektion, alle former for smittefarlige sygdomme, lymfekræft, feber, epilepsi.


Hydrotherm Massage

Hydrotherm massage er en massageform hvor du ligger på opvarmede vandmadrasser og modtager en fuldkropsmassage, med blide dybe strøg og stræk – får du en lækker massage behandling, du vil opleve at få lethed i kroppen, afslapning gr. varmen fra madrasserne- du vil svæve på en sky, denne massageform er også velegnet til gravide.


Hot Stone Massage

Har du ondt, ømme muskler, smerter, træthed eller spændinger

Få Hot Stone massage med lavasten i kombination med en dybdegående massage. Hele kroppen masseres og afsluttes med en let ansigtsmassage. Musklerne bliver først opvarmet med Hot Stones, samt at der lægges nogle sten på udvalgte punkter på kroppen fx ryg, mave, hænder, ben og tæer.

Hele denne behandling vil give dig velvære, afspænding – en dyb afslapning.


Blid massage behandling til personer som er ramt af kræft/cancer

Jeg har en professionel viden omkring massage behandling til cancerramte.

Behandlingen bliver tilrettelagt ud fra dine behov og ønsker. Massagen er en blid fysiurgisk, Wellness massage som en fuldkropsbehandling 60 min og hvis du ønsker det inkl. let ansigtsmassage/hovedbundsmassage. Jeg bruger en nøddefri, duftfri massageolie, som kan tilføres æterisk lavendelolie. Du er også velkommen til at tage din egen olie med, som du ved, er god for netop din hudtype. Inden din massagebehandling, vil der være en forudgående samtale omkring dit sygdomsforløb, hvad der skal tages hensyn til og hvilken form for behandling du har modtaget. Her er det vigtigt at du har undersøgt og fået ok fra din behandlende eller praktiserende læge om at få fysiurgisk massage.


Ansigtsmassage/Japansk Lifting

Ansigtsmassage behandlinger med før og efter billede efter 8 behandlinger.

Effekten af behandlingen, kan reducere rynker, fjerne ophobninger i ansigtet, samt er en behandling for hele kroppen, da det giver balance på kroppens organer, giver øget velvære og lethed.