fbpx

Massage og Wellness / Livets Lilje

Clairvoyance & Healing

Velkommen til Livets Lilje v/ Susanne Wenzzel Tarkiainen.

Mine Specialiteter

Jeg kan hjælpe dig videre på din livsrejse, opnå klarhed, indsigt i hvad det er der hindrer dig i at nå dine mål, med hjælp fra den åndelige verden kan jeg hjælpe dig videre med svar, råd og vejledning til hvilken retning, som vil være god for dig at gå. Det er vigtigt at du kommer med et åbent sind og energi, for at du selv kan være klar til at modtage de budskaber som bliver givet til dig. Du skal være over 18 år og ikke lide af nogen psykisk sygdom. En session hos mig er af varighed på 50 min.

  • Clairvoyance sitting
  • Tarotkort oplæg
  • Encaustic Art
  • Husrens
  • Afdødekontakt

Betaling: Kontant eller MobilePay

Afbud skal ske senest 24 timer før på tlf./sms mobil 51221780 eller via besked på messenger. Livets Lilje Facebook

Jeg vil løbende tilbyde små events m. Encaustic Art, Klarsyn demonstrationer m. clairvoyance el. afdødekontakt, som vil foregå hos Livets Lilje i den fælles klinik på Skovledet 113 A Kld. 3400 Hillerød

Følg mig på facebook Livets Lilje Facebook for mere information om events og arrangementer.

Jeg er uddannet Clairvoyant rådgiver hos Selma Ambirk / 3. oktober 2020 The Spiritual Journey DK FacebookDin Rejse Nu

Tv. Selma Ambirk, Midt: Jens Johansen, Th. Susanne Tarkiainen

Clairvoyance Rådgivning

En clairvoyance rådgivning hos mig vil foregå i trygge og rolige rammer, vi sidder begge i en stol overfor hinanden.
Jeg stiller ind på dig, hvor jeg ser på din personlighed, hvad der er af emner, udfordringer i dit liv.
Jeg bruger mit klarsyn, klarhørelse og klarfølelse til at modtage budskaber fra den åndelige verden.
Jeg kommer ind over fx.
• Job
• uddannelse
• forhold
• børn
• økonomi
• Boligsituation
Jeg ser på fortid, nutid og fremtid.
Hvordan du med råd og vejledning til dig fra den åndelige verden kan opnå indsigt i at komme videre i dit liv, komme ud af uhensigtsmæssige, udfordrende mønstre fra fortiden, og blive givet muligheder ind i fremtiden.

Pris: 600 kr. varighed 50 min

Husrens

Oplever du en tilstedeværelse i dit hjem, som du ikke kan forklare, ting der flytter sig, oplevelse af dårlig stemning eller energi i dit hjem. Jeg kan stille ind via den åndelige verden hvor jeg kan mærke/se/ høre, hvem og hvad der påvirker dit hjem, det kan være fra afdøde, nuværende eller tidligere beboere i hjemmet, energiaftryk fra arvestykker, loppeting. En husrens foregår ved at jeg går igennem de forskellige rum i dit hjem, efterfølgende tager vi en samtale omkring det som jeg har mærket, og en snak omkring hvad der gerne må være der og det som skal væk. Jeg vil efterfølgende rense energierne, så der bliver mere roligt og fredfyldt.

Pris: 1200 kr. + kørsel

Depositum på 200 kr. forudbetales ved booking af tid og refunderes ikke ved aflysning fra din side. (Refunderes hvis jeg aflyser tiden)

Varighed: 1 1/2 – 2 timer.

Encaustic Art

Udfold din kreativitet – skab dit helt eget personlige maleri eller aftryk inspireret af den åndelige verden. Du laver dit maleri med varm voks, som du påfører på papir ved hjælp af et strygejern. Jeg vil herefter “læse” dit maleri og ud fra det give dig en personlig clairvoyance session.
Du kan også vælge at jeg laver et billede til dig på forhånd inden din session, her stiller jeg ind på din energi og laver et billede og som jeg også vil lave en læsning fra i sessionen.

Pris: 600 kr. varighed 50 min

Tarot

Er et oplæg med Tarot kort, som fx. kan tage udgangspunkt i dit personlige kort, skæbnekort som beskriver hvad der ligger forud, samt dit årskort som fortæller om dit indeværende år. Jeg laver også oplæg om dit navn, samt årshoroskoper hvordan dit år skæbnemæssig vil udfolde sig. Jeg bruger clairvoyance, når jeg laver mine oplæg. Det er også muligt at stille spørgsmål under sessionen som du gerne vil have svar på.

Pris: 600 kr. varighed 50 min

Reiki Healing

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. Reiki er en selvstændig behandlingsform men kan også understøtte og berige andre behandlinger som fx. akupunktur, massage og al medicinsk behandling. Reiki hjælper også dine dyr og planter. Ki-energien, den universelle livsenergi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten, Reiki giver hver enkelt af os, det vi har behov for både fysisk, psykisk og åndeligt.
Min mester, som har indviet mig til at formidle Reiki healing i Mikao Usui’s system for naturlig helbredelse er Anne-Marie Risbjerg efter den traditionelle linje efter Mikao Usui, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, Phyllis Lei Furumoto, Johannes Reindl. Reiki kan påvirke på forskellige områder: -styrker immunforsvaret -oplader energibaner -styrker koncentrationsevnen -fremmer selvhelbredelsen -reducerer smerter -reducerer stress -afhjælper udbrændthed -total afspænding -udrenser giftstoffer -opløser blokeringer -integrerer personligheden -øger kropsbevidstheden -øger sensibiliteten -fremmer evnen til kærlighed.

Pris: 400 kr. varighed 60 min/ Fjernhealing: 30 min 200 kr.

Karmisk Healing

Karmisk healing er en healingsform som healer på tidligere liv, kan heale og opløse gamle handlingsmønstre, adfærd og blokeringer som ”hænger” fast fra tidligere liv, denne session foregår ved, at vi tager en snak inden om hvilke blokeringer der er og handlemønstre, du vælger et tema, som der skal heales på. Derefter ligger du på briksen hvor jeg ”scanner” din krop, for hvor der er blokeringer, jeg stiller ind på dig via det åndelige/spirituelle, får jeg beskeder og budskaber via mit klarsyn, klarfølelse og klarhørelse fra dine tidligere liv, selve healingen vare ca 20-25 min, du får efterfølgende råd og vejledning, med det som jeg har fået af vide.

Healingen sætter skub i nogle processer og du kan opleve at få bivirkninger efterfølgende som træthed, svimmelhed, tørst, tunghedsfornemmelse i kroppen. Dette vil foretage sig igen, husk at drikke vand, få ro og hvile efter healing. For at opnå det bedste resultat, potentiale for healingen, er at du modtager 3 healinger med 3 ugers varighed mellem hver healing, da din krop skal have ro, med de processer, der er sat i gang og som skal manifestere sig til dit nuværende liv.

Pris: 400 kr. varighed 60 min.

Afdødekontakt

En session med afdødekontakt/medieskab.

Jeg stiller ind på hvem der er til stede af afdøde, jeg er som kanal mellem dig og den afdøde. Jeg kan ikke garantere, at der kommer en bestemt afdød igennem, men tag gerne en genstand eller et billede med fra eller af afdøde.

Jeg bruger mit klarsyn, min klarhørelse og min klarfølelse. Jeg kommunikerer med afdøde og fortæller hvad jeg fysisk mærker, får vist eller ’’fortalt’’, som kan være om hvordan de så ud, deres arbejdsliv, personlighed, kendetegn, hvordan deres bolig så ud og hvordan de boede, relation til dig, minder osv. De afdøde kommer igennem med deres minder og deres personlighed, ud fra hvordan de levede og havde deres synspunkter.

Det er vigtigt at sige, at jeg ikke skal overbevise dig om noget, og det er vigtigt at du er åben, da det vil fremme og højne energien jeg skal arbejde i, og det vil være lettere at kommunikere med afdøde.

Pris:  575 kr. varighed 30 min.

Scroll til toppen