Massage og Wellness / Livets Lilje

Clairvoyance & Healing / Afdødekontakt

Velkommen til Livets Lilje v/ Susanne Wenzzel Tarkiainen.

Mine Specialiteter

Jeg kan hjælpe dig videre på din livsrejse, med hjælp fra din åndelige vejleder/den åndelige verden/energien fra universet med få ro og balance i dit liv med healing, opnå klarhed, indsigt i hvad det er der rør på sig i dit liv, hvad der hindrer dig i at nå dine mål.

Det er vigtigt at du kommer med et åbent hjerte, sind og energi, for at du selv kan være klar til at modtage de budskaber og healing som bliver givet til dig. Du skal være over 18 år og ikke lide af svær psykisk sygdom. 

  • Clairvoyance sitting
  • Tarot/-orakelkort oplæg
  • Encaustic Art
  • Husrens
  • Healing
  • Afdødekontakt

(Jeg er uddannet Clairvoyant rådgiver hos Selma Ambirk -The Spiritual Journey DK, og været i mentor forløb hos Peter Matthew i Mediumship/Trancehealing.) 

Jeg vil løbende tilbyde små events/arrangementer  som vil foregå hos Livets Lilje i den fælles klinik på Skovledet 113 A Kld. th. 3400 Hillerød. 

Følg mig på Massage og Wellness/ Livets Lilje Facebook for mere information om events og arrangementer. Se kommende begivenheder under fanen priser.

Clairvoyance Rådgivning

Få klarhed og indsigt, svar på spørgsmål fra dine spirituelle guider.
En clairvoyance rådgivning hos mig vil foregå i trygge og rolige rammer.

Som Clairvoyant fungerer jeg som kanal mellem dig og dine guider.
Jeg bruger mit klarsyn, klarhørelse og klarfølelse til at modtage budskaber fra din åndelige vejleder/guider.

Jeg stiller ind på dig, hvor jeg ser på din personlighed, hvad der er af emner, udfordringer i dit liv.
Det kan være om emner som, job, uddannelse, forhold, boligsituation eller om det skal være for året- potentiale, om fortid/nutid/fremtid, hvad der er af muligheder for dig eller noget helt tredje du ønsker fokus på.

Jeg benytter mig af forskellige værktøjer i mine sessions fx. Encaustic Art, Tarot kort/orakelkort, Pendulering, Healing.

20210724_140834

Husrens

Oplever du en tilstedeværelse i dit hjem, som du ikke kan forklare, ting der flytter sig, oplevelse af dårlig stemning eller energi i dit hjem. Jeg kan stille ind via den åndelige verden hvor jeg kan mærke/se/ høre, hvem og hvad der påvirker dit hjem, det kan være fra afdøde, nuværende eller tidligere beboere i hjemmet, energiaftryk fra arvestykker, loppeting. En husrens foregår ved at jeg går igennem de forskellige rum i dit hjem, efterfølgende tager vi en samtale omkring det som jeg har mærket, og en snak omkring hvad der gerne må være der og det som skal væk. Jeg vil efterfølgende rense energierne, så der bliver mere roligt og fredfyldt.

En session er af en varighed på 1½-2 timer

Encaustic Art

Encaustic Art er en metode/værktøj, hvor billedet bliver lavet med varm voks, som påføres på papir ved hjælp af et strygejern.
Det skaber nogle flotte mønstre, tegn, symboler, væsner, dyr, guider mv.
Det er en unik og anderledes måde at få budskaber igennem.
 
Billedet laver jeg klar til dig inden sessionen og billedet får du med hjem.
 
 

Tarot

Tarot kort oplæg som fx. kan tage udgangspunkt i dit personlige kort, skæbnekort som beskriver hvad der ligger forud, samt dit årskort som fortæller om dit indeværende år. Jeg laver også oplæg om dit navn, samt årshoroskoper hvordan dit år skæbnemæssig vil udfolde sig. (Jeg arbejder ud fra AnneMaries Østersø´ metode.

Der kan også laves et oplæg med Tarotkort/orakelkort med fx et 3 el. 7 korts oplæg eller et enkelt kort for svar på ét spørgsmål.

Healing

Jeg tilbyder forskellige former for healingsessions: Reiki, Karmisk eller Trance Healing

Healing kan hjælpe med at få ”ryddet op” i gamle mønstre, i følelser, i hvordan vi handler, reagerer på udfordringer i vores liv. Efter endt session vil du opleve en anden form for ro, balance, det at være kommet ”hjem” til dig selv. Du gennemgår en personlig udvikling og du vil få en følelse at dit ”mindset” ”tankegang” har ændret sig hos dig selv og muligt også i dine omgivelser.

Når du booker din tid finder vi sammen ud af hvilken healings form du har brug for. Du kan modtage healing ved fremmøde el. som fjernhealing. Dog kun karmisk healing ved fremmøde.

Reiki Healing

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. Reiki er en selvstændig behandlingsform men kan også understøtte og berige andre behandlinger som fx akupunktur, massage og al medicinsk behandling. Reiki hjælper også dine dyr og planter. Ki-energien, den universelle livsenergi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten, Reiki giver hver enkelt af os, det vi har behov for både fysisk, psykisk og åndeligt.
Min mester, som har indviet mig til at formidle Reiki healing i Mikao Usui’s system for naturlig helbredelse er Anne-Marie Risbjerg efter den traditionelle linje efter Mikao Usui, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, Phyllis Lei Furumoto, Johannes Reindl. Reiki kan påvirke på forskellige områder: -styrker immunforsvaret -oplader energibaner -styrker koncentrationsevnen -fremmer selvhelbredelsen -reducerer smerter -reducerer stress -afhjælper udbrændthed -total afspænding -udrenser giftstoffer -opløser blokeringer -integrerer personligheden -øger kropsbevidstheden -øger sensibiliteten -fremmer evnen til kærlighed.

Karmisk Healing

Karmisk healing er en healingsform som healer på tidligere liv, kan heale og opløse gamle handlingsmønstre, adfærd og blokeringer som ”hænger” fast fra tidligere liv, denne session foregår ved, at vi tager en snak inden om hvilke blokeringer der er og handlemønstre, du vælger et tema, som der skal heales på. Derefter ligger du på briksen hvor jeg ”scanner” din krop, for hvor der er blokeringer, jeg stiller ind på dig via det åndelige/spirituelle, får jeg beskeder og budskaber via mit klarsyn, klarfølelse og klarhørelse fra dine tidligere liv, selve healingen vare ca 20-25 min, du får efterfølgende råd og vejledning, med det som jeg har fået af vide.

Healingen sætter skub i nogle processer og du kan opleve at få bivirkninger efterfølgende som træthed, svimmelhed, tørst, tunghedsfornemmelse i kroppen. Dette vil foretage sig igen, husk at drikke vand, få ro og hvile efter healing. For at opnå det bedste resultat, potentiale for healingen, er at du modtager 3 healing sessions med 3 ugers varighed mellem hver healing, da din krop skal have ro, med de processer, der er sat i gang og som skal manifestere sig til dit nuværende liv.

Trance Healing

Er en dybere og stærkere form for healing, hvor healingen kommer direkte fra den åndelige verden, mediet/healeren fungerer som kanal for healings energien fra spirits til dig.

Healeren er i en trancetilstand, en anden form for bevidsthedstilstand i en tæt kontakt med den åndelige verden og dybden af trancetilstanden kan variere.

Tancehealing kan hjælpe, anvendes til bla. at opløse følelsesmæssige blokeringer, oplader din energi, reducere stress og  smerter.

Du vil under behandlingen opleve en tilstedeværelse fra den åndelige verden, fornemme energien omkring dig. Det er forskelligt hvordan du som klient mærker, føler, sanser eller ser billeder for dit indre under behandlingen.

Alle kan modtage og have gavn af at modtage trancehealing, der arbejdes ud fra dine behov og hvad du har brug for som den åndelige verden bringer til dig. 

Afdødekontakt

En session med afdødekontakt/medieskab.

Jeg stiller ind på hvem der er til stede af afdøde, jeg er som kanal mellem dig og den afdøde. Jeg kan ikke garantere, at der kommer en bestemt afdød igennem, men tag gerne en genstand eller et billede med fra eller af afdøde.

Jeg bruger mit klarsyn, min klarhørelse og min klarfølelse. Jeg kommunikerer med afdøde og fortæller hvad jeg fysisk mærker, får vist eller ’’fortalt’’, som kan være om hvordan de så ud, deres arbejdsliv, personlighed, kendetegn, relation til dig, minder osv. De afdøde kommer igennem med deres minder og deres personlighed, ud fra hvordan de levede og havde deres synspunkter.

Det er vigtigt at sige, at jeg ikke skal overbevise dig om noget, og det er vigtigt at du er åben, da det vil fremme og højne energien jeg skal arbejde i, og det vil være lettere at kommunikere med afdøde.

En session hos mig kan både være 1-1 eller via messenger video opkald, hvor du sender mig et billede, af den person du ønsker kontakt til og have budskaber fra.