Livets Lilje/Massage og Wellness

Spirituel vejledning

Velkommen til Livets Lilje v/ Susanne Wenzzel Tarkiainen.

Livets Lilje

Måden jeg arbejder med det spirituelle er ud fra et udgangspunkt, hvad det er du har brug for. Som kan bestå af Clairvoyance, Healing, en spirituel vurdering om hvor du selv er i din spirituelle udvikling. 

Under en session kan det være at én af de kære kommer forbi og giver dig vejledning, hjælper med støtte fx ved en healings session.

Du kan læse mere i de understående afsnit om de forskellige typer af spirituelt arbejde jeg udfører.

  • Clairvoyance 
  • Encaustic Art
  • Tarot
  • Healing
  • Afdødekontakt/Medieskab

 

Spiritual Wellness aften

Er I en gruppe på 3-5 personer og kunne I tænke jer et event med Clairvoyance kort oplæg, ro, afslapning og trommerejse.

Så tilbyder jeg små mini events, som kan bookes efter aftale. (Kun på hverdagsaftener)

  • Pris pr. pers. 200 kr.
  • Varighed ca. 2-2 1/2 time efter antal deltagere.
  • Fra kl. 18:30-21:00

Aftenen vil være med 15 min individuelle kort oplæg med tarot/orakelkort. I ventetiden mellem de korte sessions, kan i andre benytte jer af infrarød/rødt lysterapi, fodmassage apparat fra Beurer Wellbeing eller ligge på Akupressurmåtte. Aftenen afsluttes med en fælles meditativ trommerejse på ca. 20 min.

Praktisk: Der serveres kaffe/te og snacks Ved booking af et event, er tilmelding/betaling bindende og refunderes ikke ved aflysning, pladser kan overdrages til andre. Fuld betaling retur hvis eventet bliver aflyst fra min side af.

Clairvoyance

Få klarhed og indsigt, svar på spørgsmål fra dine spirituelle guider.

Som Clairvoyant fungerer jeg som kanal mellem dig og dine guider.
Jeg bruger mit klarsyn, klarhørelse og klarfølelse til at modtage budskaber fra din åndelige vejleder/guider.

Jeg stiller ind på dig, hvor jeg ser på din personlighed, hvad der er af emner, udfordringer i dit liv.
Det kan være om emner som, job, uddannelse, forhold, boligsituation eller om det skal være for året- potentiale, om fortid/nutid/fremtid, hvad der er af muligheder for dig eller noget helt tredje du ønsker fokus på.

20210724_140834

Encaustic Art

Encaustic Art er en metode/værktøj, hvor billedet bliver lavet med varm voks, som påføres på papir ved hjælp af et strygejern.
Det skaber nogle flotte mønstre, tegn, symboler, væsner, dyr, guider mv.
Det er en unik og anderledes måde at få clairvoyance budskaber igennem.
 
Billedet laver jeg klar til dig inden sessionen og billedet får du med hjem.
 
 

Tarot

Tarot kort oplæg som fx. kan tage udgangspunkt i dit personlige kort, skæbnekort som beskriver hvad der ligger forud, samt dit årskort som fortæller om dit indeværende år. Jeg laver også oplæg om dit navn, samt årshoroskoper hvordan dit år skæbnemæssig vil udfolde sig. (Jeg arbejder ud fra AnneMaries Østersø´ metode.

Der kan også laves et oplæg med Tarotkort/orakelkort med fx et 3 el. 7 korts oplæg eller et enkelt kort for svar på ét spørgsmål.

Healing

Jeg tilbyder forskellige former for healingsessions: Reiki, Karmisk eller Trance Healing

Healing kan hjælpe med at få ”ryddet op” i gamle mønstre, i følelser, i hvordan vi handler, reagerer på udfordringer i vores liv. Efter endt session vil du opleve en anden form for ro, balance, det at være kommet ”hjem” til dig selv. Du gennemgår en personlig udvikling og du vil få en følelse at dit ”mindset” ”tankegang” har ændret sig hos dig selv og muligt også i dine omgivelser.

Når du booker din tid finder vi sammen ud af hvilken healings form du har brug for. Du kan modtage healing ved fremmøde el. som fjernhealing. Dog kun karmisk healing ved fremmøde.

Reiki Healing

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. Reiki er en selvstændig behandlingsform men kan også understøtte og berige andre behandlinger som fx akupunktur, massage og al medicinsk behandling. Reiki hjælper også dine dyr og planter. Ki-energien, den universelle livsenergi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten, Reiki giver hver enkelt af os, det vi har behov for både fysisk, psykisk og åndeligt.

Jeg er initieret til at formidle Reiki i Usui Shiki Ryoho system for naturlig helbredelse, efter den traditionelle linje efter Mikao Usui, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, Phyllis Lei Furumoto, Johannes Reindl. (Reikialliancen)

Reiki kan påvirke på forskellige områder: -styrker immunforsvaret -oplader energibaner -styrker koncentrationsevnen -fremmer selvhelbredelsen -reducerer smerter -reducerer stress -afhjælper udbrændthed -total afspænding -udrenser giftstoffer -opløser blokeringer -integrerer personligheden -øger kropsbevidstheden -øger sensibiliteten -fremmer evnen til kærlighed.

Karmisk Healing

Karmisk healing er en healingsform som healer på tidligere liv, kan heale og opløse gamle handlingsmønstre, adfærd og blokeringer som ”hænger” fast fra tidligere liv, denne session foregår ved, at vi tager en snak inden om hvilke blokeringer der er og handlemønstre, du vælger et tema, som der skal heales på. Derefter ligger du på briksen hvor jeg ”scanner” din krop, for hvor der er blokeringer, jeg stiller ind på dig via det åndelige/spirituelle, får jeg beskeder og budskaber via mit klarsyn, klarfølelse og klarhørelse fra dine tidligere liv, selve healingen vare ca 20-25 min, du får efterfølgende råd og vejledning, med det som jeg har fået af vide.

Healingen sætter skub i nogle processer og du kan opleve at få bivirkninger efterfølgende som træthed, svimmelhed, tørst, tunghedsfornemmelse i kroppen. Dette vil foretage sig igen, husk at drikke vand, få ro og hvile efter healing. For at opnå det bedste resultat, potentiale for healingen, er at du modtager 3 healing sessions med 3 ugers varighed mellem hver healing, da din krop skal have ro, med de processer, der er sat i gang og som skal manifestere sig til dit nuværende liv.

Trance Healing

Er en dybere og stærkere form for healing, hvor healingen kommer direkte fra den åndelige verden, mediet/healeren fungerer som kanal for healings energien fra spirits til dig.

Healeren er i en trancetilstand, en anden form for bevidsthedstilstand i en tæt kontakt med den åndelige verden og dybden af trancetilstanden kan variere.

Tancehealing kan hjælpe, anvendes til bla. at opløse følelsesmæssige blokeringer, oplader din energi, reducere stress og  smerter.

Du vil under behandlingen opleve en tilstedeværelse fra den åndelige verden, fornemme energien omkring dig. Det er forskelligt hvordan du som klient mærker, føler, sanser eller ser billeder for dit indre under behandlingen.

Alle kan modtage og have gavn af at modtage trancehealing, der arbejdes ud fra dine behov og hvad du har brug for som den åndelige verden bringer til dig. 

Afdødekontakt/Medieskab

Måden jeg arbejder med kontakten til dine kære under en session.

Jeg er som kanal mellem dig og den afdøde. Jeg kan ikke garantere, at der kommer en bestemt afdød igennem.

Jeg kommunikerer med afdøde og fortæller hvad jeg fysisk mærker, får vist eller ’’fortalt’’, som kan være om hvordan de så ud, deres arbejdsliv, personlighed, kendetegn, relation til dig, minder osv. De afdøde kommer igennem med deres minder og deres personlighed, ud fra hvordan de levede og havde deres synspunkter.

Scroll to Top