Livets Lilje/Massage og Wellness

Massage og Livskvalitet

Gør noget godt for dig selv, slip for spændinger, smerter og ømhed i kroppen.

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massageform, der hjælper dig af med infiltrationer, myoser, spændinger og ømhed. 

Massagen hjælper din krop til at komme i niveau, opnå en bedre smidighed, restitution og du vil opleve at få en bedre bevægelighed i kroppen. Fysiurgisk massage øger blodgennemstrømningen i musklerne, fjerner ophobning af mælkesyre og stimulerer dine muskler til at slappe af.

I behandlingen foruden dybdemassagen bruger jeg forskellige ”værktøjer” og teknikker som fx stræk af musklerne (Streching), efflourage, cupping, MFR MyoFascialRelease, MFD MyoFascial Decompression.

Indisk Hoved Massage

Indisk hoved massage, stammer fra den urgamle lægekunst Ayurveda, denne massageform er med til at holde hud og håret sundt og din krop og sjæl i balance. Massageformen er opløftende, beroligende og giver energi, stimulerer blodcirkulationen og fjerner ophobede affaldsstoffer.

Hjælper med at afslappe spændte muskler og lettere stivhed i skulder og nakke. Lindre anstrengte øjne, forbedre koncentrationen og hukommelsen samt afhjælper spændingshovedpine og stress. Du får massage af øvre ryg, skulder, nakke, arme, ansigt og hoved. Massagen er i kombi med strygninger, æltende massage, akupressur og tapping.

Kontraindikationer: Du må IKKE modtage denne massageform hvis du lider af forhøjet/lavt- Blodtryk, svære hjertesygdomme, brækket knogle i skulder/nakke el har arvæv skade indenfor 3. mdr., ustabil diabetes, osteoporose, infektion, alle former for smittefarlige sygdomme, lymfekræft, feber, epilepsi.

Meditativ afslapning - Følelse af lethed, ro og bare det at være.

Drøm dig hen til dit eget frirum
 
Du ligger afslappet på opvarmede varmtvands madrasser (36°C-38°C🌡) med et tyngdetæppe over dig. Samt du kan få lagt en kølig gelpude el. opvarmet boghvedepude over øjnene.
 
Denne behandling vil give dig indre ro, energi, velvære, lindring af spændinger i krop og sind, forbedre din søvn, giver dig overskud, til at tænke mere klart og holde fokus.
 
Praktisk: Afslappet påklædning.
️Du er velkommen til at medbringe dit eget meditative musik eller lyd meditation.
Kan med fordel kombineres med en massage eller ansigtsbehandling efterfølgende.

-Max vægt på madrassen 100 kg.

Hot Stone Massage

Har du ondt, ømme muskler, smerter, træthed eller spændinger.

Få Hot Stone massage med lavasten i kombination med en dybdegående massage. Hele kroppen masseres og afsluttes med en let ansigtsmassage. Musklerne bliver først opvarmet med Hot Stones, samt at der lægges nogle sten på udvalgte punkter på kroppen fx ryg, mave, hænder og imellem tæerne.
Hele denne behandling vil give dig velvære, afspænding – en dyb afslapning.

Himalaya Saltsten Massage

Denne behandling, består af en kombination af varme Himalaya saltsten og en dybdemassage. Musklerne bliver først opvarmet med de varme saltsten, efterfulgt af fysiurgisk dybdemassage. Behandlingen afsluttes med en let ansigtsmassage.

Denne beroligende behandling, er god for spændinger i kroppen, styrker immuniteten, skaber balance, fremmer afslapnings- og rensningsprocesser i kroppen, fjerner affaldsstoffer/toksiner fra huden, samt huden får en eksfoliering, som efterlades glat og blød.

Himalaya saltsten består af 84 forskellige mineraler, som er gode for vores generelle sundhed i både i form af indtagelse af salt, saltbade, inhalationer af salt.

Himalaya saltsten udvindes fra saltminer i Pakistan, den lyserøde farve er naturlig gr. det høje indhold af jern mineralet/jernoxid.

20220805_094311

Blid massage

Behandling til personer som er ramt af kræft/cancer.

Jeg har en professionel viden omkring massage behandling til cancerramte.

Behandlingen bliver tilrettelagt ud fra dine behov og ønsker. Massagen er en blid fysiurgisk, Wellness massage som en fuldkropsbehandling 60 min og hvis du ønsker det inkl. let ansigtsmassage/hovedbundsmassage. 

Inden din massagebehandling, vil der være en forudgående samtale omkring dit sygdomsforløb, hvad der skal tages hensyn til og hvilken form for behandling du har modtaget. Her er det vigtigt at du har undersøgt og fået ok fra din behandlende eller praktiserende læge om at få fysiurgisk massage.

Gravidmassage & Rebozo

Gør noget godt for dig selv igennem din graviditet, få hjælp til at forebygge ømme muskler og ømhed i kroppen, da der er meget som forandrer sig under en graviditet. Behandlingen er en blid fysiurgisk fuldkrops massage inkl. mavemassage, som tilrettelægges ud fra dine behov.

Jeg tilbyder også Rebozo rystemassage, som er en mexicansk rysteteknik som foregår ved brug af et tørklæde, du ligger på gulvet på et liggeunderlag eller står op ad en væg. Tørklædet kan også bruges til at lave stræk af lænd, som er god til at lindre iskiassmerter og ømheder i lænden.

Det anbefales først at få massage fra 12 uge i din graviditet.

Access Bars®

Giver flow til dine energibaner, frigøre blokeringer og afbalancering af hjernebølgerne.

Du ligger afslappet på briksen og modtager behandlingen, hvor der med en meget let berøring holdes på 32 forskellige punkter på dit hoved. Berøringen af punkterne skaber ro og giver dig mere glæde ind i dit liv.

Igennem livet præsenteres du for udfordringer, hindringer og oplevelser, i dine håb og drømme, kommunikation, seksualitet, overbevisninger, penge, kreativitet og kontrol, som kan give dig stress, tankemylder og uro i kroppen, der optager plads i din hjerne.

En behandling med Access Bars® skaber nye muligheder for dig i dit liv.

Få givet slip på det, der optager din opmærksomhed.

JA! Du får mere overskud og siger JA til dig selv.

Possibilities and change in you!

Behandlingen er god mod Stress – Depression – Tankemylder – Uhensigtsmæssige tanker – Blokeringer – Lavt Selvværd – Angst PTSD – OCD – Søvnproblemer. 

Du kan læse mere om Access Bars® og kurser på link/website: Buddhas Ro

Unik behandlingsform, hvor jeg kombinerer massage, healing og clairvoyance i én og samme behandling.

Behandlingen består af en lettere dybdegående fuldkropsmassage med healing undervejs i behandlingen. Under healingen vil jeg lægge mine hænder på forskellige punkter på din krop, hvor jeg har mærket blokeringer, ubalancer eller du blot har brug for healing og ro. Clairvoyance session efter endt behandling er af ca. 15 minutters varighed.

Behandlingen kan give dig en bedre forståelse af din krop og en øget opmærksomhed på det, den “fortæller” dig i dagligdagen samt evt. budskaber fra den åndelige verden.

333

Ansigtsmassage/-terapi

Jeg tilbyder variationer af behandlinger med ansigtsmassage/-terapi som sammensættes ud fra dit behov.

Fx kan en behandling være sammensat med en kombination af japanske og kinesiske behandlingsteknikker, ansigtszoneterapi, dybdemassage af ansigt og nakke, hovedbund samt cuppingterapi med en vakuum maskine.

Produkter der bruges til behandlingen: Hudplejeprodukter fra serien Renu Advanced samt hybenkerneolie til at massere huden med.

Effekten af behandlingen, kan reducere rynker, fjerne ophobninger i ansigtet, samt er en behandling for hele kroppen, da det giver balance på kroppens organer, giver øget velvære og lethed – en afstressende behandling.

For et optimalt og givende resultat:
Få et forløb bestående af 5 enkeltstående behandlinger, hvorefter der er status på processen.
Behandlingerne gives med et interval på 1- 2 behandlinger pr. uge.
Denne behandling kan kombineres med Japansk Ansigts Akupunktur i et forløb.

Japansk Ansigts Akupunktur

Kosmetisk Ansigtsbehandling
Få din naturlige skønhed og yngre udseende tilbage!

Ansigtsakupunktur behandling hjælper med at mindske rynker og furer, løfter øjenlåg og hængende mundviger, strammer ansigtsmuskulaturen op, afspænder, blodcirkulationen igangsættes og stimulerer produktion af nye celler.

Du får sat nåle i ansigtet på forskellige punkter, via de energetiske meridianbaner, som har forbindelse til forskellige organer.
 
For et optimalt og givende resultat:
Få et forløb bestående af 5 enkeltstående behandlinger, hvorefter der er status på processen.
Behandlingerne gives med et interval på 1- 2 behandlinger pr. uge.
Denne behandling kan kombineres med Ansigtsmassage/-terapi i et forløb.

5 punkts akupunktur /øreakupunktur

5pa er både en enkeltstående behandling samt et godt supplement til andre behandlinger.

Selve behandlingen er enkeltstående, når nålene er sat i, ligger du og slapper af i 45 min.

5pa er effektiv ved stress symptomer, søvnproblemer, tinnitus, psykiske ubalancer som fx rastløshed, uro, angst.
God til at afhjælpe med afhængighed, fx sukker, mad, chokolade, rygestop.
Samt bare det, at være god ved sig selv – omsorg til dig selv.

Behandling hjælper dig med blive afstresset, øger stemnings niveau og humøret, højner koncentration og bevidsthed.
En behandlingsform der giver ro og klarhed i tankerne, overskud til handling og bearbejdelse.

Behandlinger gives i et forløb, dagligt, ugentligt, månedligt med max 10 behandlinger, plan lægges efter 1. behandling.

Infrarød Saunatæppe

Infrarød varmeterapi hjælper din krop, dine muskler og led med at komme ned i en afslappet tilstand, er stresslindrende, huden får en fantastisk glød. 

Infrarød varmeterapi har yderligere en god lindrende effekt og indvirkning på smertebehandling, slankebehandling, DETOX, Parkinsons sygdom, Psoriasis, overgangsalder, menstruationssmerter, Gigt, Astma, Hovedpine, Stress og hurtigere skadesheling.

Du må ikke benytte infrarød saunatæppe hvis du er: Gravid/ammende, har pacemaker eller åbne sår.

Inden brug af saunatæppe: Tag smykker af, ringe, halskæder mv. da de kan blive varme under behandlingen. Huden skal være ren og så ingen creme/olie på huden.

Praktisk

Du lægger i tæppet med et lagen omkring dig og et håndklæde i nakken, for at absorbere evt. sved fra kroppen. 

Husk at drikke rigeligt med vand før og efter din behandling.

Fibrene i GoodFlow tæppet er testet med en vægt op til 150kg – derfor er det deres max. anbefaling.

Du vælge at få 30, 45 el. 60 min behandling med det Infrarøde Saunatæppe. 

Infrarød Varme/-lysterapi

Infrarød varme/-lysterapi (rødt lys) 15 min med apparat fra Beurer.

Øger blodcirkulationen, dæmper inflammation, booster dine celler, dit velvære og humør. 

Kan med fordel kombineres med en massage eller ansigtsbehandling efterfølgende.

Ansigts lysterapimaske

Behandling med en lysterapimaske (LED-lys) til ansigt og hals inkl. ansigtspleje med lækre hudplejeprodukter fra Renu Advanced, samt du får en ler maske på ansigtet, du skal ligge med i 5-10 min.

Behandlingstid i alt 60 min

Du kan vælge imellem 7 farvefrekvenser; rød, grøn, blå, gul/lys grøn, lilla, cyan, hvid, hver farve har forskellige indvirkninger på huden, alt efter dit behov.

Lysterapimasken kan mindske/hæmme forskellige hudproblemer (fx hudinflammation, dannelse af melaninpigment), ar og rynker. Giver glød, opstrammer og stimulerer cellefornyelsen, samt modvirke vintertræthed ved brug af det hvide lys.

Kan også kombineres med anden massage/-terapi behandling.

Træning (personlig/hold)

Jeg har taget uddannelses moduler hos Reeform Pilates Academy, til Personlig Instruktør i Pilates og Matwork træning.

Jeg tilbyder personlig træning, hvor vi træner sammen. Du får inspiration og motivation til at prøve nyt, eller som et ekstra pift til din eksisterende træning. 💪
Træningen vil have udgangspunkt ud fra en specifik problematik du har og du får øvelser/træning, der er relevante for dig. 1. gang skal der afsættes 15 min ekstra tid til samtale om hvad dit mål er og udfordringer.
Vi træner Pilates og Matwork øvelser med/uden redskaber (elastik, bold, akupressur bold).
 
Der findes mange forskellige øvelser indenfor Pilates og Matwork, så træningen bliver sjov, inspirerende og udfordrende.
 

Træningen er 60 min træning, hvor du får lært gode øvelser – så du også kan træne hjemme selv.

Det er individuelt hvor mange trænings timer du har brug for. 

Træningen vil fortrinsvis være på torsdage el. morgenen på øvrige dage).
 
Pris for en personlig træningstime 125 kr. pr. gang.
 

Holdtræning: Opstarter 15. august

Torsdage kl. 16-17  – plads til 4 deltagere.

Varierende programmer med Pilates/Matwork som vil være fuldkrops træning med forskellige redskaber.

Pris for holdtræning:
Enkelt klip til 85 kr. eller 10 klip til 765 kr. (Skal bruges indenfor 6 mdr. fra købsdato).
silhouette, pilates, fitness-3595070.jpg
Scroll to Top