Massage og Wellness / Livets Lilje

Massage og Livskvalitet

Gør noget godt for dig selv, slip for spændinger, smerter og ømhed i kroppen.

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massageform, der hjælper dig af med infiltrationer, myoser, spændinger og ømhed. 

Massagen hjælper din krop til at komme i niveau, opnå en bedre smidighed, restitution og du vil opleve at få en bedre bevægelighed i kroppen. Fysiurgisk massage øger blodgennemstrømningen i musklerne, fjerner ophobning af mælkesyre og stimulerer dine muskler til at slappe af.

Indisk Hoved Massage

Indisk hoved massage, stammer fra den urgamle lægekunst Ayurveda, denne massageform er med til at holde hud og håret sundt og din krop og sjæl i balance. Massageformen er opløftende, beroligende og giver energi, stimulerer blodcirkulationen og fjerner ophobede affaldsstoffer.

Hjælper med at afslappe spændte muskler og lettere stivhed i skulder og nakke. Lindre anstrengte øjne, forbedre koncentrationen og hukommelsen samt afhjælper spændingshovedpine og stress. Du får massage af øvre ryg, skulder, nakke, arme, ansigt og hoved. Massagen er i kombi med strygninger, æltende massage, akupressur og tapping.

Kontraindikationer: Du må IKKE modtage denne massageform hvis du lider af forhøjet/lavt- Blodtryk, svære hjertesygdomme, brækket knogle i skulder/nakke el har arvæv skade indenfor 3. mdr., ustabil diabetes, osteoporose, infektion, alle former for smittefarlige sygdomme, lymfekræft, feber, epilepsi.

Hydrotherm Massage

Spa oplevelse 

Hydrotherm massage er en massageform hvor du ligger på en 38° varm vandmadras. Som er et 3-dimensionelt massagesystem, som er designet af den Britiske sports og lægemiddelterapeut John Holman. Dette unikke massagesystem gør det muligt at massere bagsiden af kroppen selvom du ligger på ryggen.  Fuldkropsmassage inkl. en let ansigtsmassage – du vil opleve at få en lethed i kroppen og dyb afslapning, ekstra luksus og Wellness til din hverdag.

Denne massageform er også meget velegnet til gravide efter 1. trimester.

Praktisk:
-Medbring 1 stort badehåndklæde +1 mindre mellem str. håndklæde
-Max vægt på madrassen 100 kg.

Da jeg skal hjælpe dig m. forflytning op/ned af madrassen er det derfor vigtigt at du er mobil nok til at løfte begge ben op samtidig og holde din overkrop stabil, inden du kommer helt ned og ligge.

20200928_115835

Hot Stone Massage

Har du ondt, ømme muskler, smerter, træthed eller spændinger.

Få Hot Stone massage med lavasten i kombination med en dybdegående massage. Hele kroppen masseres og afsluttes med en let ansigtsmassage. Musklerne bliver først opvarmet med Hot Stones, samt at der lægges nogle sten på udvalgte punkter på kroppen fx ryg, mave, hænder, ben og tæer.
Hele denne behandling vil give dig velvære, afspænding – en dyb afslapning.

Blid massage

Behandling til personer som er ramt af kræft/cancer.

Jeg har en professionel viden omkring massage behandling til cancerramte.

Behandlingen bliver tilrettelagt ud fra dine behov og ønsker. Massagen er en blid fysiurgisk, Wellness massage som en fuldkropsbehandling 60 min og hvis du ønsker det inkl. let ansigtsmassage/hovedbundsmassage. 

Inden din massagebehandling, vil der være en forudgående samtale omkring dit sygdomsforløb, hvad der skal tages hensyn til og hvilken form for behandling du har modtaget. Her er det vigtigt at du har undersøgt og fået ok fra din behandlende eller praktiserende læge om at få fysiurgisk massage.

Gravidmassage & Rebozo

Gør noget godt for dig selv igennem din graviditet, få hjælp til at forebygge ømme muskler og ømhed i kroppen, da der er meget som forandrer sig under en graviditet. Behandlingen er en blid fysiurgisk fuldkrops massage inkl. mavemassage, som tilrettelægges ud fra dine behov.

Jeg tilbyder også Rebozo rystemassage, som er en mexicansk rysteteknik som foregår ved brug af et tørklæde, du ligger på gulvet på et liggeunderlag eller står op ad en væg. Tørklædet kan også bruges til at lave stræk af lænd, som er god til at lindre iskiassmerter og ømheder i lænden.

Det anbefales først at få massage fra 12 uge i din graviditet.

Unik behandlingsform, hvor jeg kombinerer massage, healing og clairvoyance i én og samme behandling.

Behandlingen består af en lettere dybdegående fuldkropsmassage på 50 min. efterfulgt af 20 min. healing, mens du stadig ligger på briksen. Under healingen vil jeg lægge mine hænder på forskellige punkter på din krop, hvor jeg har mærket blokeringer og ubalancer. Clairvoyance session efter endt behandling er af ca. 15 minutters varighed.

Behandlingen kan give dig en bedre forståelse af din krop og en øget opmærksomhed på det, den “fortæller” dig i dagligdagen.

Måden jeg arbejder på er at jeg mærker ind i din energi, bruger mine sanser: klarhørelse, klarfølelse og klarsyn til at få budskaber fra din åndelige vejleder/åndelige verden.

333

Ansigtsmassage / Japansk Lifting

Behandlingen er bestående af en kombination af japanske og kinesiske behandlingsteknikker, ansigtszoneterapi, massage af ansigt og nakke, hovedbund.

Effekten af behandlingen, kan reducere rynker, fjerne ophobninger i ansigtet, samt er en behandling for hele kroppen, da det giver balance på kroppens organer, giver øget velvære og lethed – en afstressende behandling.

Tilvalg til denne behandling: Få ekstra hudpleje til ansigtet med produkter fra Asea Advanced, med en ansigts skumrens, cellefornyende gel og behandling afsluttes til sidst med en lækker ansigtscreme. 

 

Infrarød Saunatæppe

Det du oplever

Dejlig terapeutisk dybdevarme fra det infrarøde system.

Du bliver varmet nænsomt op indefra, hvilket giver en terapeutisk dybdevarme. Det er ikke som du kender det fra en traditionel sauna, men en øget blodgennemstrømning, som giver dejlig blid varme til hele kroppen.

Du vil mærke hvordan musklerne afslappes og roen breder sig.

Mange oplever det, som om musklerne nærmest smelter under de infrarøde stråler.

Vær opmærksom på at drikke godt med vand før og efter din behandling, da du sætter gang i svedproduktionen.

Det vigtige

Kontraindikationer:

 • Gravid
 • Ammende
 • Pacemaker (AIMDs)
 • Åbne sår

Bær ikke smykker eller piercinger under brug, da de kan virke varmeledende. Undgå at smøre dig ind i creme, eller olier inden brug.

Det bedste

Er du i gang med et vægttabsforløb, kan saunatæppet være en god ven på din vej til målet. En tur i saunatæppet kan give en øget forbrænding, og da det samtidig stimulerer DETOX processen i kroppen – vil du opleve en strålende glød i din hud og bindevæv efter brug.

Man har i mange år brugt infrarød behandling til forskellige formål. Mest kendt, er følgende:

 • Smertebehandling
 • Slankebehandling
 • Udrensende behandling/ DETOX
 • Parkinsons sygdom
 • Psoriasis
 • Overgangsalder
 • Menstruationssmerter
 • Øget blodcirkulation
 • Muskelafslapning
 • Gigt
 • Astma
 • Infektioner
 • Hovedpine
 • Stress
 • Hurtigere skadesheling
Praktisk

Du lægger i tæppet med et lagen omkring dig og et håndklæde i nakken, for at absorbere evt. sved fra kroppen. 

Fibrene i GoodFlow tæppet er testet med en vægt op til 150kg – derfor er det deres max. anbefaling.

Hos Massage og Wellness kan du vælge at få 30, 45 el. 60 min behandling med det Infrarøde Saunatæppe. Ved  første behandling, vil jeg tilse dig flere gange for at sikre at du er komfortabel og regulere varmen i tæppet.

Læs mere:

https://www.goodflow.dk/

Scroll til toppen